LASERBEHANDLING AF PMU
(Permantent makeup)

Vi tilbyder nu den nyeste teknologi til effektiv fjernelse af permanent make up på bryn og læber, og dermed opnår man det bedst mulige resultat og den mest effektive måde at komme af med uønskede permanent makeup

FREMGANGSMÅDE

Behandlingen foregår ved hjælp af laserens stråler, som rammer blækket og knuser det til mindre partikler. Partiklerne udskiller kroppen (lymfesystemet) langsomt. Denne proces gentages indtil alt farven er væk.

Det kræver typisk 2 til 5 behandlinger, at fjerne PMU. Antallet af behandlinger afhænger af flere faktorer, såsom alder, farve, dybde og kvalitet. Nyere PMU-bryn (Mikroblading) fjernes hurtigt. Dette skyldes, at Mikroblading ikke sidder særligt dybt i huden og er lavet med ‘skygger’. Har du ældre PMU, der er fuldt optegnet, må flere behandlinger forventes.

Der anbefales en pause på min. 4-6 uger mellem behandlingerne.

Selve laserbehandlingen tager relativt kort tid, og er dermed hurtigt overstået. Nogen har brug for bedøvelsescreme, andre ikke, det afhænger meget af smertetærskel. Huden er tynd omkring bryn, så det er forbundet med en del ubehag.

Mange får fjernet gamle PMU bryn, inden nye laves, for at få den helt perfekte form. Det anbefales dog, at man venter 3 måneder fra sidste laserbehandling til man får ny PMU. Så huden når at hele helt op.

Vi vil naturligvis guide dig både før og under processen.

BIVIRKNINGER VED FJERNELSE AF PERMANENT MAKEUP

Følgende bivirkninger kan opstå efter laserbehandlingen. Eventuelle bivirkninger er dog som reelt midlertidige og vil forsvinde igen.

Almindelige bivirkninger er:
– Hævelse
– Rødme
– Blærer
– Sårskorper 
– Ømhed
– Hyperpigmentering (hvor huden bliver lysere/mørkere)
– Brynhårene kan i en overgang være lyse efter behandling

I sjældne tilfælde kan området danne gule/brune/grønne skygger, derfor anbefales det, at udfører en test inden endelig behandling. Men det skal vi nok forklare mere om inden behandlingen startes.

Scroll to Top