ANSIGTSBEHANDLINGER på østerbro

Hos Vikesaa Studio tilbyder vi forskellige ansigtsbehandlinger til forskønnelse af din hud.
Vi tilbyder nu en ny behandling (SKIN RECOVERY) til både mænd og kvinder. SKIN RECOVERY er en microneedling behandling, som forbedrer hudens kvalitet og arbejder blandt andet for at reparere ar, ujævn hudtone og rynker.
Med til behandlingen udføres en Gua sha massage.

Derudover tilbyder vi vores populære BB glow behandling, som er en semi permanent behandling, der både giver masser af fugt og næring til din hud.

Du kan læse meget mere om behandlingerne nedenfor.

SKIN RECOVERY

Skin Recovery er en microneedling, som er en metode til effektivt at forbedre hudens kvalitet. Behandlingen foretages med et elektrisk apparat – en dermapen, der ved hjælp af nåle perforerer huden og afsætter over 1.000 mikrohuller i sekundet. Hullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører ikke sårdannelse. Metoden svarer til dermaroller, men dermapennens konstruktion betyder, at der lettere kan behandles områder som overlæbe, omkring øjnene samt på og omkring næsen. Samtidig giver dermapennen mulighed for at variere nålenes dybde afhængig af, hvor der behandles, hvilket skåner udsatte hudpartier og minimerer risikoen for bivirkninger.Ved præcist at styre dybde, afstand, frekvens og mønster af nålestikkene, stimuleres huden til at producere mere kollagen og elastin i de områder, der behandles.

Helt enkelt forklaret er microneedling behandling en måde at snyde huden til at tro den er skadet, ved at tynde nåle på et rullende hoved skaber tusindvis af mikrokanaler i dermis og epidermis. Dette får hudens naturlige helingsproces, dvs. kollagen- og elastin produktionen til at starte. Behandlingen er overraskende nem og resultaterne er ekstraordinære!

Efter microneedlingen udføres en Gua Sha massage, som giver en dybdegående fornyet glød og opstramning i ansigtet, mindsker hævelse og poser under øjnene, giver en ensartet hud og afhjælper affaldsstoffer.

Ansigtsbehandling skin recovery
HVOR HURTIGT SES EFFEKTEN?

Da processen foregår naturligt i huden, indtræder effekten løbende over de efterfølgende uger og op til 3 måneder efter behandlingen. Afhængig af hvad der behandles, anbefales det, at man får 2-5 behandlinger med 4-8 ugers mellemrum for at opnå det bedste resultat. Som hovedregel gælder, at jo sværere hudforandring, jo flere behandlinger skal der til.

EFTERBEHANDLING

Umiddelbart efter behandlingen kan der opleves rødme, stikken og en brændende fornemmelse i huden. Herefter kan huden føles tør og let hævet. Dette vil gradvist aftage i løbet af 1-3 dage.

Undgå at kradse, gnide og pille i huden umiddelbart efter behandlingen. Undgå aktiviteter, der forårsager svedproduktion i behandlingsområdet i timerne umiddelbart efter behandlingen.

Anvend ikke skrubbecreme eller exfolierende rensebørste i dagene efter behandlingen. Sørg for at holde huden ren og fri for bakterier med almindeligt vand og sæbe. Sørg for at holde huden gennemfugtet, gerne med PHA serum. Der anbefales tilkøb af en speciel PHA serum til efterbehandling.

Undgå at udsætte huden for direkte sollys og/eller solarie, og anvend daglig solbeskyttelse minimum faktor 20 den første uge efter behandlingen.

HUDANALYSE

Ud fra Cell IQ´s hudanalyse med spørgeskema til kunden og de 20 forskellige essenser, kan man gå i dybden og finde ud af hvilke næringsstoffer, huden har behov for og derved sammensætte ansigtsserummet derefter.

Cell IQ Essenser fås også færdigblandet specielt til:

 • Anti Aging

 • Energy

 • Couperose

 • Acne

 • Hyperkeratosis

 • Moisture Compensation

 • Hyper Pigmentation

 • Inflammations

 • Irritations

OM PRODUKTERNE

Under behandlingen vil du få en individuel serum lavet fra mærket Cell IQ Essenser. Hvilket er et intelligent hudpleje system, som skræddersyr ansigtsserum til den enkelte kundes behov ud fra en hudanalyse.

Cell IQ imødekommer din huds individuelle behov. Vores hud har brug for 40 forskellige mikronæringsstoffer som bl.a. indeholder:

 • Vitaminer

 • Aminosyrer

 • Mineraler

 • Enzymer

 • Mikronæringsstoffer

 • Essentielle fedtsyrer

Cell IQ Essenser består af 20 forskellige orthomolekylære essenser, der er fuldstændig biologiske, stammer fra planter, naturlige mineraler m.fl. – specielt udviklet til medicinsk behandling.

Cell IQ består bl.a. af vitaminer, aminosyrer, mineraler, enzymer, mikronæringsstoffer, essentielle fedtsyrer m.fl.

Dette intelligente system tager hensyn til forskellige faktorer, der påvirker huden såsom stress, personlig livsstil og nuværende hudtilstand.

BB glow ansigtsbehandling

BB GLOW

BB glow ansigtsbehandling er en ny, revolutionerende og særdeles fugtgivende hudplejebehandling, som har taget Danmark med storm og dette er der en simpel årsag til! 

BB glow er nemlig en semi permanent behandling, som både giver din hud fugt, næring samt har en hydrerende effekt – med andre ord får din hud en helt ny overflade der giver både glød og en skinnende udstråling. BB glow serummet, som er fyldt med vitaminer og mineraler, bliver ved hjælp af en NANO infusion skudt ind under det øverste hudlag via mikroskopiske nanokanaler. Dette betyder, at du kan vågne op allerede næste dag med en forbedret hudstruktur og kvalitet og derved minimere brugen af makeup. 

Du vil med BB glow vågne op om morgenen og have samme udseende, som hvis du har fugtet huden grundigt og anvender en mild foundation – what’s not to like? 

FORDELE VED BEHANDLINGEN

Der er mange fordele ved BB Glow heriblandt:

 • Fugtgiver huden

 • Sikrer en flot ensartet hudfarve

 • Dækker misfarvninger

 • Giver huden glans

 • Udglatter huden

 • Bekæmper rødme

 • Minimere ujævn hudtone, pigmenteringer og akne ar

 • Reducerer rynker, fine linjer, synlige porer og mørke rande under øjnene

HVEM KAN FÅ EN BB GLOW ANSIGTSBEHANDLING?

Behandlingen er velegnet til både mænd og kvinder og har ingen aldersbegrænsninger. Den er helt perfekt for dig, som ejer en enten ujævn, pigmenteret, solskadet, tør og fedtet hud der er i underskud af fugt og døjer med enten mørke rander under øjnene, porer, misfarvninger, rødme og små linjer. Behandlingen er altså for dig der ønsker, at formindske anvendelsen af makeup, såsom concealer, foundation og pudder, i dagligdagen for netop og dække ovenstående problematikker!

OBS: Personer der døjer med akne i udbrud bør ikke behandles, og det samme gælder personer med rosacea. Hvis du døjer med mange allergier, skal du også have lavet en test inden behandlingen.

HVOR LÆNGE HOLDER BEHANDLINGEN?

Det endelige resultat akkumuleres over 3 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Dernæst kræves der kun én behandling pr. halve år (det er dog forskelligt fra person til person, da visse personer holder bedre på behandlingen).

SELVE BEHANDLINGEN

Hver behandling varer ca. en times tid og afsluttes med en dejlig fugtighedsgivende creme. Vi anbefaler at gentage behandlingen tre gange med to ugers mellemrum for at maksimere resultaterne og opnå en varig virkning i op til 6 måneder. Resultatet varierer fra person til person og er derfor afhængig af din hudtype og livsstil, men allerede efter den første behandling vil du kunne se en forskel. Dit behov for opfølgende behandlinger er derfor individuelt og bør aftales med os. 

Du vil i de første par timer efter behandlingen opleve lettere rødme i huden og du kan forvente at have en mild prikken samt svie. Du kan ligeledes i de kommende fire dage begynde at skalle en smule, panik ej – dette er helt normalt.

EFTERBEHANDLING

Det er vigtigt, at du efter en BB Glow behandling undgår: brugen af makeup, sæbe, sauna, svømmehal og generelt alt der kan få dig til at svede den første dag samt aktiv sol i de næste 14 dage.

Det er yderligere vigtigt, at du plejer og fugter din hud dagligt efter behandlingen, da dette gør at behandlingen holder i længere tid.

BILLEDER AF BEHANDLINGEN

Scroll to Top