PERMANENT MAKEUP TIL LÆBER

PMU er semi-permanent makeup, som består af en ‘tatoveringsteknik’, hvor allergitestede og naturligt udseende farver nænsomt deponeres i det midterste hudlag med sterile engangsnåle. Farverne er baseret på rene mineraler, der er opløst i alkohol og vand, hvorfor behandlingen er særdeles velegnet til sart hud. Farven vil falme gradvist og holder i 1-3 år afhængig af hudtype, alder og farvevalg.

Permanent makeup læber

FREMGANGSMÅDE

Til første behandling vil vi sammen finde præcis den farve og form som du ønsker dig. Det er vigtigt for os, at du opnår netop det resultat, du ønsker dig, og vi tilpasser derfor behandlingen til dine behov. Dine læber vil i dagene efter behandlingen synes meget farverige og markante, men hævelsen vil falde og farven vil falme med hele 60 % inden den første opfyldning. Det tatoverede område heler som hovedregel efter cirka 10-14 dage, men man vil opleve, at der frastødes pigmentfarve i op til 30 dage efter behandlingen – dette sker dog i særdeleshed inden for de første 7 dage. At pigmentet falmer er en helt naturlig del af helingsprocessen, og du skal derfor ikke fortvivle, når det behandlede område skaller af. Så længe du er flittig med vaselinen og så vidt muligt undgår solen eller beskytter det behandlede område med minimum faktor 20, så er der intet at være bekymret for. Efter den første behandling har fundet sted, går der cirka 4-6 uger, og så skal første, og eventuelt anden, opfyldning laves. Til opfyldningerne vil vi gennemgå eventuelle rettelser samt sikre et holdbart resultat. Det er først efter de opfølgende opfyldninger, at det endelige resultat kan ses, og der skal således i alt to-tre obligatoriske behandlinger til (alt efter hudtype) før du er sikret et resultat, der holder i 1-3 år.

VÆLG DE RIGTIGE LÆBER

LIPLINER

Når vi laver PMU-lipliner, ‘tatoverer’ vi en fin lille streg, der pigmenteres langs læbekanten for at definere konturen på læben.

OMBRE LÆBER

Ombre læber består af en fin lipliner langs læbekanten, som tones ind i læben for at skabe en blid, naturlig overgang. Læbekonturen defineres og med en naturlig farve, som matcher din hudtone, vil læberne fremstå fyldigere.

FULD LÆBE

En fuld læbe behandling består af en fuld indfarvning af læben, og er særligt velegnet til dem, som har blege læber fra naturens side, eller til dem som ønsker at have mere farve på hele læben. Behandlingen kan kombineres med lipliner, hvis der er behov for markering af læbekonturen.

FØR- OG EFTERBEHANDLING

Det endelige resultat af din behandling afhænger først og fremmest af kvaliteten af behandlingen og behandlerens erfaring og evner. Alt dette er du sikret, når du får lavet dine læber hos Vikesaa Studio. Hvordan du forbereder dig inden behandlingen og behandler dine læber i perioden efter behandlingen, bliver derfor afgørende for hvilket resultat, du ender ud med. Læs derfor vores guide til før- og efterbehandling herunder grundigt, inden du kommer til din første behandling hos os.

FØR BEHANDLINGEN
 • Du må ikke have: Diabetes, hæmofili, kroniske hudsygdomme, kontakt allergi, lidokain allergi, immunlidelse, kardiovaskulære sygdomme eller være gravid.

 • 3 dage før behandlingen: Ingen indtagelse af blodfortyndende medicin, E-vitamin, fiskeolie og andre olier.

 • 24 timer før behandlingen: Ingen indtagelse af alkohol og smertestillende (med undtagelse af Panodil)

 • 12 timer før behandlingen: Ingen indtagelse af koffein-holdige madvarer og væsker, såsom kaffe, te og cola. Undgå så vidt muligt rygning på dagen for din behandling.

EFTER BEHANDLINGEN
 • Det er vigtigt, at du ser efter din hud, indtil den er fuldstændig helet. Opmærksomheden i de første par timer og dage er afgørende for at opnå de bedste resultater. Brug et meget tyndt lag vaseline som helbredende balsam efter 24-48 timer. Det er vigtigt at lade området tørre naturligt den første dag.

 • Det behandlede område kan væske i op til 48 timer (dette er helt normalt). Du skal “duppe” læberne tørre, når der forekommer væske – ellers kan infektion forekomme. Brug vand og en ren vatrondel til at rense huden omkring det behandlede område.

 • Før vask af hår skal der påføres et tyndt lag vaseline omkring det behandlede område.

 • Det er helt normalt, at det behandlede område kan begynde at klø. Det er dog vigtigt at du undlader at skrabe, klø eller pille i området.

 • Undgå så vidt muligt at få det behandlede område vådt.

 • Der må ikke påføres makeup på det behandlede område i de første 5 dage efter behandlingen.

 • Undgå så vidt muligt sol, sæbe, sauna, svømmehal med klor eller saltvand i de første 14 dage efter behandlingen.

 • Hvis der danner sig skorper på det behandlede område, skal du ikke røre eller skrabe dem af.

 • Undgå at anvende aktive hudplejemidler på det behandlede område i 30 dage efter behandlingen (hvis du bruger disse produkter i lange perioder, vil tatoveringen forsvinde hurtigere).

BB LIP PLUMPING

Oplever du at din hud og dine læber er ekstra tørre? Med vores BB lip plumping kan du vinke farvel til dine tørre læber. Behandlingen består af et serum bestående af koncentreret hyaluronsyre som indarbejdes i læbernes hudlag med en dermapen. Resultatet er at læberne fremstår gennemfugtede og med et mere plump look

FREMGANGSMÅDE

Lip Plumping er en fugtighedsbehandling udført med microneedling. Lip Plumping forstørrer læberne ved at øge blodgennemstrømningen i læberne samt elasticiteten af blodkarrene. På den måde bliver de fine linjer omkring læberne også formindsket og gør læbekanten mere tydelig.
Du kan enten tilføje farve eller køre den helt neutral.

Vi anbefaler at vedligeholde denne behandling med 4-6 ugers mellemrum, og du vil aldrig opleve at have tørre læber igen.

Permanent makeup læber
Scroll to Top